duminică, 17 noiembrie 2013

pe claneta Cashir, Caracii traiau o viata violenta impartind planeta cu maranii. Intre rasele lor existase dintotdeauna o ostilitate nativa
caracii, foarte evoluati mental, controlau materia folosindu-se de mintile lor inzestrate
Maranii, facusera acelasi lucru in evolutia lor, ajungand la aceleasi capacitati cu caracii, dar prin intermediul stiintei. ei creasera tot ceea ce Caracii dobandisera pe cale naturala, evoluand

Adnana fata Gurului carac, a dorit sa studieze la o universitate marana. Tatal ei,Varanus, a fost impotriva acestor ganduri nebune. Nu putea concepe ca fata lui sa aiba de a face cu lipitorile marane. Pentru el maranii reprezentau doar niste gandaci care trebuia striviti. Volguta sotia lui a insistat pe langa acesta ca sa-si schimbe parerea.

Intre timp, in Mara, capitala Maranilor, consiliul de razboi Maran era in plina sedinta.
trebuia discutata solutia crizei Carace.
Avansul evolutiv natural al Caracilor, incepuse sa creasca in intensistate acestia evoluand mai rapid decat putea tehnologia Marana sa tzina pasul. Era o clara amenintare asupra Imperiului ca sa poata  fi lasata asa.
UN atac preventiv parea din ce in ce mai mult, cea mai buna solutie reprezentata de rapida evolutie Caraca

Caracii aveau un ADN atat de diferit incat evolutia se intampla de azi pe maine. Azi nu vedeau in intuneric, a doua zi puteau TOTI. Maranul principal a hotarat indiferent de sfatul aghiotantilor ca trebuie sa dea peste cap tot Cashirul si sa termine o data pentru totdeauna cu Caracii. Acum, cat mai era timp. Erau de la zi la zi mai greu de facut fata fortei lor ofensive.

-- Vreau toate bombardierele gata! Vreau toate tancurile gata! Pornim si nu ne lasam pana nu izbavim!

Si asa, Maranii plecara la razboiul ce avea sa curme vietile a miliarde,  de pe atatea planete.



Capitolul I

Ionut copil de clasa 3-a, dupa ce si-a trimis supusul sa cumpere suc, se aseza la masa unde tinea aparatul lui din viitor, un calculator al viitorului, si se apuca de scris.
Razboiul isi pusese pecetea si asupra lui. De tehnologie nu duceau lipsa. Razboiul facuse sa dispara mancarea. Asa ajunsesera. O civilizatie incredibil de avansata, dar care murea de foame. Media de viata in rasa Carac, din care facea parte, era de mai putin de 25 de rotatii solare. La doar 2 ani, el copil de clasa  a 3-a, se gandea deja la rolul pe care il va juca si el peste putin timp, in razboiul vesnic

Anul III de razboi interplanetar

Campionatul de brucere, cel mai in voga sport in Galaxia Nemirana, era la inceput. Cei de pe Leonisa sperau ca vor ajunge campioni si isi vor onora increderea acordata de cei de acasa.

Ea se uita la el si simti cum sfarcurile ii devin din ce in ce mai tari. Era uda toata cand el a intrebat-o:
-- Ai cumva un ceas?
- Nu am dar as fi bucuroasa sa facem dragoste.

Si au facut dragoste porno toata noaptea.

Leonidas duduia de idei. La doar 6 ani, era deja un soldat de elita, era casatorit si avea un copil. Simtea ca viata lui parca se sfarsise. De parca asta era tot ce putea obtine.
In vremurile grele pe care le traia, in razboiul Vesnic, lucrul care-l facea cel mai fericit, era fiul sau Ionut. Se gandea la Ionut si parca-l vedea cum isi trimite supusul sa-i cumpere niste suc, dupa care se aseza langa aparatul lui din viitor si incepu sa-si scrie ideile: un arbitru de fotbal pe iarba, ar da numai cartonase rosii. pai voi va dati seama cat de suparat ar fi ala daca ar vedea jucatorii faultandu-se

e rasism din partea ta sa te gandesti ca negrii nu sunt rasisti

iti dau cola de cap
ne este usor sa judecam

pace pe pamant. caracicjor le place pacea. dar raboiul e in firea lor. deci firea lor este impotriva a ceea ce sunt. daca mi-as baga pisica la concgelator oare as fi prea dur ?

dowwnfallu nostru a fost in 90. cica n-am cum sa scriu atat de repede incat sa cuprind tot

Niciun comentariu: