duminică, 17 noiembrie 2013

Crusta

     Implicatiile crustei aflate pe necroza cerebrala se regasesc in diferite aplicatii existente in metodologia psihiatrica. In urma unor analize facute la marginea satului intr-o fosta hazna comunala a reiesit ca mai mult de jumatate din cei supusi testelor aveau in sange o substanta ce afecteaza foarte grav si foarte repede crusta.

       Flota de portavioane si distrugatoare primise ordin sa distrug tot satul Randea ca sa termine cu aceasta plaga nenorocita care afecta crusta.
      --- Fooooooc, tipa comandantul Protasov de pe Portavionul Balsoi. Tunurile se pusera in miscare si facura prapad.Satul fusese ras, problemele crustei se vroiau a fi uitate, se vroiau ingropate in uitare.

          In timp lumea a crezut asta dar ramasite ale bolii inca se mai gasesc raspandite in lume.cativa localnici reusisera sa scape de blestemul aprig al otelului de tun aprins.Cativa dint-e ei se refugiasera in baltile intunecate din sudul continentului unde se auzeau zvonuri ca cine intra numai iese.Insa datorita crustei acestia devenisera zei mlastinilor.Aici ,cu puteri nemerginite strangeau o armata nemaivazuta

Romica, proaspat membru al armatei,se odihnea dupa o zi grea de antrenament. Trasesera cu prastia in conditii de vreme neprielnica, se catzarasera in copaci si sarisera de pe o liana pe alta, in timp ce trageau cu prastia la punct fix, si multe alte exercitii specifice armatei care urma sa aduca sfarsitul pentru atatea alte specii. Statea Romica obosit si se gandea la viata lui, la faptul ca va trebui sa omoare. Filozofa in mintea lui asupra vietii si a mortii, asupra razboiului si a pacii. Si chiar atunci, cand se astepta mai putin, se dadu alarma



                                                           THE END

Niciun comentariu: