duminică, 17 noiembrie 2013

cyborgul antic.

este un animal fructifer, care traieste pe la marginea pamantului. intr-o alta ipoteza ar fi jumate animal jumate o relicva din cretacic care a ramas in ADN-ul nostru si care in jurul anului 1450, s-a imprietenit cu un seman al sau, si si-au facut o baza, asa cum numai in filme vezi, cu multe turnulete, plan urbanistic zonal, chioscuri unde faceau bisnita. Uneori vindeau si ursi pe care ii prindeau anevoios din padure. si asa a luat nastere jocul "cu ursu-n hora". sau plimnbatu ursului.
atat. next.
dupa cum decurge povestea noastra, in acest stil simpatic si vesel, cyborgul antic, la soare te puteai uita dar la el ba (scurta descriere nascatoare de imagini). asemanator exploziei unei supernove care iradiaza tot si transforma tot prin unda ei de soc. ma minuneaza limbajul nostru. la fel s-a intamplat si in cretacic, cand unda de soc a iradiat radacina patrata de la momentul respectiv din ADN-ul nostru.

ma bucur ca aceasta poveste s-a terminat pentru ca nu mi-a placut absolut deloc.

dar daca v-a placut, dragi copii, asteptam scrisorile voastre. pe care le trimiteti prin posta catre nimeni. precum lui mos craciu. asta este momentul cand incepeam sa ma uit in jur si sa ma intreb ce caut eu aici.

Niciun comentariu: