duminică, 17 noiembrie 2013

despre toate oricum






                            Surduk statea si privea jocul de lumini afisat in fata sa. Galaxia Tora era o priveliste splendida, iar el este hegemonul ei. Cele 13000 de planete ii erau supuse si total dependente de comertul cu Koral, planeta capitala. Vocile rele spuneau ca acest regim este o dictatura, dar Surduk in sinea lui stia ca aceasta era singura solutie pentru a nu avea haos in galaxie.

Haos, eroul nostru principal, traia intr-o casa amarata din sud vestul capitalei Koral. Misiunea lui acolo ii fusese stersa din minte de niste baieti de la IT magari. Adica, el fusese trimis acolo cu un scop foarte clar dar niste magari de la departamentul IT ii stersesera memoria. era o gluma des intalnita printre IT-istii de la acea vreme

In timp ce se prelucrau hegemoanele in jocul lor interplanetar , in Galaxia Buron se desflasurau in capitala sudica un comert ilicit de dragovine si ogrevine. Pentru a stopa acest flagel inteleptii din cele mai nobile clanuri au sintetizat in laborator substanta iradiata de ceea ce fusese odata ramasita bacteriologica ce pusese bazele civilizatiei existente la ora aceea pe planeta.

Surduku,totusi constient fiind nu ezita sa-si arate emotiile puternice fata de rasa aldoriana si lasand  la o parte gesturile belicoase fata de tatal sau pleca catre galaxia indepartata a planetei cuaspect de brocolli semiinghetat a planetei Tulania catre cele trei surori siameze cu care i-si dorea cel putin sapte bastarzi .o data ajuns aici el stabili o retea de larve bine proportionate cu un succes enorm .

         

                                                          THE END

Niciun comentariu: