duminică, 2 octombrie 2011

Manelistul de desert

Buna seara copii. In seara asta as vrea sa va vorbesc despre un personaj care este des intalnit in societatea actuala, iubit de unii, urat de mine. Si anume "Manelistul"

Ei bine, manelistul este o specie de .... ce-o fi el. Toata lumea stie ca ii place sa asculte cacat, si in caz ca are destule finante, ii place sa arunce cu destui bani pe lautari intr-o singura seara cat sa-mi cumpar eu o masina. ( TESTAT )

Dar cum ar fi oare, un manelist de destert ?

Manelistul de desert este o specie aparte evident. Nu numai ca este manelist, dar mai traieste si in desert. Si ca orice manelist isi doreste sa se sparga in figuri. Acolo presupun ca nu se bucura nimeni daca arunci cu bani in sus si le zici lautarilor sa-ti cante de ma-ta. Tre sa faci chestii deosebite specifice desertului nu ?

Deci, iata cateva caracteristici ale acestui umanoid :

- Manelistul de desert, face dusuri ! Evident in vazul lumii. Nu poti sa faci dusuri doar asa ca sa fii curat. Tre sa te vada lumea risipind apa nu ?

- Manelistul de desert, se spala pe maini. Bineinteles, tot in public. Isi scoate mainile din pantalonii libidinosi, le intinde lasciv, si asteapta sa vina sclavii sa-i toarne apa pe ele, in timp ce dau dedicatii pentru mama, tata, fiica, sora, finu, fina, nasu, nasa, cumatra, cumatru ............. ETC, manelistului.

Alte cateva caracteristici ale manelistului de desert : acest individ aparte, jumatate arab jumatate roman, merge transpirat pe strada, mananca seara crotali la gratar si alte specii de peste, poseda o intreaga colectie de obiecte pentru pescuit . Evident casa lui se afla langa o oaza in mijlocul desertului, din care nu pot bea apa decat lautarii. Si evident, in fiecare sambata seara, Bon Jovi ii canta "It's my life " !

Niciun comentariu: