marți, 25 octombrie 2011

Cartea Sfanta a Stiintei - Capitolul "TIRIZAK"

Dupa cum bine stiti, Ordinul nostru incearca de foarte mult timp sa afle cat mai multe detalii despre aceasta rasa. Intalnindu-ma intamplator cu cativa dintre vajnicii nostri cercetasi, le-am pus cateva intrebari pentru a le nota in Cartea Sfanta a Stiintei.


Una dintre primele intrebari, a fost evident legata de cum arata un Tirizak. Primul Mare Cercetas John Smith, a fost destul de amabil sa ne dea urmatoarele detalii, cu o voce de evident cunoscator.

Tirizakul este compus, din mai multe componente , a spus el. Prima componenta, este burta, din care pleaca picioare imense, lungi, care se termina cu gheare. Niste gheare puternice si suficient de inteligente incat sa foloseasca "touch-ul" de la Iphone.

A trebuit sa-l opresc brutal pe Marele Cercetas, deoarece se abatea de la subiect.


Am trecut apoi la un alt membru al ordinului, si anume Cercetasul Pletos. Acesta ne-a spus ca Tirizakul are ochii multicolori, in functie de lumina de afara. Seara sunt mov sau albastri, la pranz sunt verzi si o culoare care nu exista decat pe Tirizac numita "ChhklKâcha" si dimineata au ochii stravezii, n-au nicio culoare. Te uiti prin el si vezi in spate, ochii fiind foarte lungi, din fata craniului si pana in spate. Craniul este chiar deasupra burtii, lipsindu-le gatul. Un fel de cap din burta. Deci ochii sunt un fel de tuburi, care merg din partea din fata a craniului pana in partea din spate. De aici deducem ca Tirizakul vede si in spate.

In crestetul capului, are 2 maini mici, el mai avand doua maini pe burta.Cu cele 2 maini mici, manipuleaza obiectele de deasupra capului, deoarece ei au casele altfel, gravitatia fiind si pe tavan pe planeta lor. Ei bine, manutzele alea 2 mici, le folosesc si pe post de antene. Ei nu se uita la televizor cu manutele de pe cap, ei vad in cap. Posturile de televiziune, sau corespondentul lor de pe tirizac, le transmit Tirizakcilor emisiunile direct in cap.



Un alt membru al ordinului, si anume cercetasul Whitey (sau CroCop cum ii place sa i se mai spuna), ne-a vorbit despre cum arata expresia unui Tirizak la mânie. Din cate am inteles, s-ar parea ca este vorba de o chestie extrem de urata, foarte FACTAP.

Stim totodata, ca Tirizakcii se mâniaza foarte rar, deoarece in atmosfera lor exista un gaz ciudat. Ei respira un fel de "antimânieriaza", nume nascocit de un membru anonim al Ordinului. De aici, putem deduce ca Tirizakcii se maniaza doar atunci cand isi tin respiratia. Asa fac Tirizakcii la razboi : se intalnesc doua armate tirizaciene si isi tzin toti respiratia, se maniaza si se decimeaza unii pe altii. Macelurile Tirizaciene sunt rare in istoria lor, si totodata scurte, pentru ca nu-si pot tzine respiratia foarte mult timp.


Din aceste scurte discutii am mai aflat ca Tirizakcii isi fut caii. Lucru deloc suprinzator, deoarece deja stiam ca un Tirizak poate sa futa absolut orice animal traieste la el pe planeta. Ceea ce am aflat totusi nou, este ca progenitura care rezulta dupa un astfel de act sexual, se numeste "Tirizakoaur" si este echivalentul unui Centaur pe Tirizac.

Am mai aflat si despre hobby-urile intalnite cel mai des pe Tirizac. S-ar parea ca Tirizakul, are hobby sa fu-ta alte animale. Iar altii, exact invers. Acestia fiind calugarii Tirizakcieni. Alte hobby-uri des intalnite, sunt : tenisul de camp cu grenada, schimbarea sexului (masculin, feminin, chiar si neutru),precum si mancarurile preferate, du-se la nivel de hobby printre care se numara : sandwish-ul de crocodil, fuduliile de antilopa, brontozaur pane, cartofi dulci etc.





Niciun comentariu: