duminică, 14 martie 2010

yep, i got nothin

KIDS, don't try this at home ! Pai unde dracu sa incerce ma cretinule. Doamne ce idiot a fost ala care a inventat vorba asta. Kids, don't try this at home, do it in public !!! Pai pula mea. Daca n-are voie acasa incearca in public. Si uite-asa ajungem la fetele de pe bulevard :)))
Mda, sa incepem. Eu sunt cel care scrie pe blog . :). Dupa cum imi zicea cineva in seara asta. -Acum esti ala care scrie pe blog !!! (that's what i said. Later) :))

Ei bine, despre ce sa vorbim in seara asta copii ? <-- cred ca inca am amintri din gradinitza :)). Ma bantuie intrebarea asta
Ma uit in jur. Nimeni. Phiu. Asta e normal.

Cum ar fi fost sa ma uit in jur si sa fie multa lume. Pai baaaa. Mi-am desfacut pantalonii in baie si pana am ajuns in dormitor erau in vine. Dupa care m-am dezbracat de ei, da inca aveam geaca pe mine. Dupa care m-am dezbracat de tot. Anyway ... Toata lumea asta m-a vazut ??????????? TOO MUCH PORN

Baaaa. Am dat de niste unii care erau fani Lord Of The Rings. Ei bine, in starea asta, chiar am vorbit cu ei. Aveau ei un joc in care isi puneau intrebari din lord of the rings. Le-am pus si io o intrebare si s-a terminat jocu :))))))

Intr-un final, plec. Cineva mi-a spus ca a trecut mult timp. Dupa care , ba nu, putzin ! (Love ya'). Asta mi-a dat de gandit muuuult. Un taximetrist . Altu :)))))))). Care mi-a facut creierii tzandari.
Cica exista mafie in taximetrie. Unu care "se arde cu centralista" avea intaietate la clientzi. Adica ea si cu el cica aveau un fel de cod (prin statzia de taxi) , prin care ea ii transmitea codat numai LUI, unde sa se duca la clientzi :)))). Frate esti nebun? Dupa care juma de drum s-a certat cu aia prin statzie ca de ce il favorizeaza pe ala ! In mintea mea era clar de ce. Ce n-am inteles io a fost ce se astepta taxi - metruistu asta sa rezolve. M-am pierdut in amanunte, cred, si am uitat complet ce vroiam sa zic.

CHUCK NORRIS :))))))))))))))

Invarti-mi-s-ar capu de idei. Sa mor daca prind si io o idee complet ca sa o inteleg.

Aici TeleEnciclopedia ! ce dor imi e de emisiunea aia...

O persoana sta de vorba cu alta persoana. La un moment dat face un gest care i se pare comic. Si rade. Cealalta persoana rade si ea. Oare pentru ambele persoane gestul respectiv a insemnat acelash lucru ? Adica, rad din acelash motiv ? Ma gandesc ca pe primu poate l-a dus gandu la un film de comedie si celalalt, mai sadic din fire, se gandeste la oameni mortzi si taiatzi, batutzi, torturatzi, si rade cu pofta ma, ca lui i se pare comic. aaA? Cum ar fi ? Sa crezi ca razi din acelash motiv si ala din fatza da sa se gandeasca la cacaturi ?

Ce-ai facut ma ?!!! Ai plecat cu ala cu ochelari care venea de o mie de ori la tine ? :)))))))))))

Un comentariu:

Mona spunea...

din ciclul "mai bine cu ochelari decat de vorba cu capre blonde" :))))) ma absolvesc de orice vina!!! :))) sta cu mine in cart'er


Get out of here! N-ai scris despre caciula! Si avusese un rol esential ....:)))) cred c-a fost posta! :)))))