marți, 23 martie 2010

Unghiutze

Imi taiam unghiile linistit. Cand, din senin, ma izbeste. Nu geamul (ca acolo imi taiam unghiile cu gandul sa nu le dau pe jos ). Ma izbeste intrebarea : Oare ce cantitate de unghii taiate produc eu anual ? Huh ?

Daca eram cercetator englez , peste un an ati fi auzit stirea: "In urma unui studiu, un cercetator englez, a stabilit ca intr-un an de zile, un om produce o cantitate de ???, de unghii taiate ! "
Si de aici, evident, Zbuf, ma izbeste inca o intrebare : Da umanitatea intreaga, oare cate tone de unghii arunca pe jos intr-un an de zile ?

Zbuf, inca una : Oare sunt biodegradabile ? (banuiesc ca da. sincer )
Da daca unghiile nu erau biodegradabile ? Oare am fi umblat acum in orase inconjurate de muntzi de unghii de la stramosii nostri ? Oare ne-am fi construit case din unghii ? Si daca ne-am fi construit case, oare ar fi fost locuintze de lux, sau cocioabe pentru saraci ? Oare in vremurile de restriste, am fi spus copiilor nostri povesti cu printzese care locuiau in palate de unghii ? In loc de banalele palate de cleshtar ?

JART, inca una : Oare daca nu erau biodegradabile, am fi putut construi chestii din unghii ? Oare ar fi existat o industrie a unghiilor ? Fabrici intregi unde se stocheaza si se prelucreaza unghii ?

JAP, inca una : Ca in orice afacere, industrie, trebuie sa existe si o mafie nu ? Oare ar fi existat o mafie a unghiilor ? S-ar fi vandut unghii la negru ? Un black market al unghiilor ? Sau ar fi existat chiar un comertz de carne vie, pentru unghii ? Poate ca istoria ar fi avut pagini intregi, despre imperii care s-au ridicat pentru ca aveau foarte multi sclavi carora le taiau unghiile si in felul asta au prosperat. Mancatzash ce imperiu ar fi avut in ziua de azi chinezii. Acum, am fi zis : Ce tari sunt chinezii aia, ce productie de unghii au. Economie frate.

Si HARTZ, inca una : Oare umanitatea ar fi inventat arme pe baza de unghii ? Arme care trag cu proiectile facute din unghii ? Sunt sigur ca in acest caz, expresia : "Si-a bagat unghia-n gat " , ar fi avut o cu totul alta semnificatie ! Da cum ar arata o arma de distrugere in masa bazata pe tehnologia unghiilor ? O bomba mare care improshca un orash intreg cu unghii ascutzite si radioactive !!! Sa ne imaginam un submarin facut din unghii ! Usor, rapid, DEADLY ! Cu focoase Unghiare de distrugere in masa !

Dar sa revenim. Ce cantitate de unghii ar produce intreaga populatie a pamantului intr-un an ?
Aici trebuie sa tzinem cont de multe variabile bai frate. Pai, de exemplu, cat de repede ne cresc unghiile. Probabil ca nu tuturor in acelash ritm. Ar trebui sa facem un studiu foarte amanuntzit sa aflam carui tip de om ii cresc unghiile mai incet si carui tip mai repede. Sa zicem ca, in functie de grupa de sange. Dupa care ar trebui sa vedem daca ne cresc unghiile intr-un ritm diferit in functie de varsta. Ar trebui sa facem un mic recensamant, sa aflam exact cati oameni sunt pe pamant si ce varsta au. Dupa care, tre sa tinem cont si de alte lucruri. Cum ar fi bolile de unghii. Sunt sigur ca exista. Deci oameni care nu produc. Sau produc putzin. Sau produc unghii stricate. Mai sunt si oameni care nu au o mana. Sau un picior. Sau n-au nici maini nici picioare. Deci produc mai putzine unghii sau deloc. Dupa o gramada de cercetari si calcule, probabil ca am ajunge intr-un final la un raspuns aproximativ. Eu nu pot decat sa presupun, ca anual producem macar cateva sute de tone de unghii.

Pana data viitoare, hai sa reflectam la unghii si la intrebarea care are o legatura logica foarte stransa cu cea de mai sus. Oare ce cantitate de "Excremente", produce un om anual ? (si evident toate celelalte intrebari auxiliare :) )

5 comentarii:

Mona spunea...

http://www.220.ro/faze-tari/Cele-Mai-Lungi-Unghii-Din-Lume/zphggjZSli/ inmultit cu 4 inmultit cu 7 miliarde de oameni!

Mona spunea...

ah, guys :)) pentru cei care se intreaba daca vorbesc singura aici pe blog, sa stiti ca Acs prefera sa-mi raspunda live :)))
just in case :))

Axewear spunea...

:)))). Scarbos videoclipu ala cu cele mai lungi unghii din lume. As fi preferat sa ma uit la cel mai mare cacat din lume :))

Axewear spunea...

Mona spunea...
ah, guys :)) pentru cei care se intreaba daca vorbesc singura aici pe blog, sa stiti ca Acs prefera sa-mi raspunda live :)))
just in case :))


Te simtzi singura la mine pe blog a ? :))))

Mona spunea...

pentru remarca asta, ar trebui sa-ti gasesc filmulet cu cel mai mare EXCREMENT din lume. :))
dar nu ma ajuta wiki deloc.....