vineri, 3 decembrie 2010

Oligofren pentru 15 minute

Este vorba de o poveste clasica, o descriere, facuta de catre un om despre alt om.
In care Mihai si-a exprimat parerea lui sincera despre mine.
Totul este prezentat cu liniute pentru fiecare idee in parte.

- Esti atat de oligofren (intarziat ca marfaru), pt ca ti-ai dat seama ce raspuns bun aveai sa dai pentru o intrebare de acum 15 min (n.a. ma simt ca la dictare in clasa 3-a )
- Nu-mi vine sa cred ca daca am nevoie de un sfat de la tine, mai trebuie sa te tin de vorba 15 minute ca sa-mi dai in pula mea un raspuns inteligibil (n.a. eu sunt doar o masina de scris care rade ca proasta N.A.).
- Sunt convins ca niciodata nu ti-a ajuns timpul pe care-l aveai la dispozitie in timpul unei lucrari de control. tu mai aveai nevoie de 15 minute (n.a. numar magic in seara asta), ca sa termini lucrarea. De-asta ai fost un elev mediocru (n.a. am fost ??), deshi tu erai la fel de bun ca olimpicii la olimpiadele internationale . Tu aveai nevoie de inca 15 minute ca sa iei zece. Deci tu erai un elev de zece (n.a. dar intarziat, presimt), care pornea cu 15 minute mai greu ca altii. De aici si porecla : greuceanu, intarziatu, mops, prostu, ceampirica, cichibum-cichibum , tontu, mototolu, pinochio, etc (n.a. as vrea sa spun ca nu mi s-a spus niciodata asa)
-Lumea iti zicea impotentu, femeile nu aveau rabdare cu tine 15 minute ca sa ti se scoale
- In caz ca n-am fost inteles, aici ti-am explicat de ce iti zic oligofren. Asta pt ca ai intrebat de ce, cand te-am facut oligofren si a trebuit sa-ti tin intreaga polemica de mai sus

Un comentariu:

shfrodo spunea...

:))))))))=))))))) ahahahahahahaha:))))))))))
N-am mai ras cu atata pofta din clasa a 4a :))))))