sâmbătă, 4 decembrie 2010

CONSTANTEANUS DOBROGEANUS

Cum ar fi ma sa-i convingem pe francezi sa le livram cerbi. Le spunem, bai, va dam noi doua milioane de cerbi. Francezu, mai fraier, ne crede.
Prin urmare luam toati cainii maidanezi, le punem coarne si ii trimitem, tiruri tiruri.
Uite-asa, se umple franta de caini maidanezi. Asta la scurt timp dupa ce le cad coarnele.

Sau, am putea sa le spunem ca le vindem o super rasa de caine. Ii vom spune CONSTANTEANUS DOBROGEANUS.

Scurta descriere a cainelui pe care il exportam (descriere pe care o facem francezilor) : in primul rand, e negru (asta e real, ca vopsim toate javrele), stie sa innoate, dar mai mult merge , pentru ca fiind foarte mare si innalt, ajunge cu varful picioarelor pe fundul marii, indiferent de adancime.

Poate fi folosit si ca atractie turistica pe apa. Se vor opri vapoarele sa vada un Dobrogeanus cum se plimba linistit prin ocean. Lumea va sta uimita la geamuri. Se vor cheltui milioane de euro pentru croaziere pe apa pentru Dobrogeanus Sightings.

Are niste coarne foarte mari, prin urmare este un caine cu un aspect inedit. Totodata, de coarnele lui mari si puternice pot fi ancorate vapoare, iar Dobrogeanusu' le poate tracta oriunde in lume.

Spatele lui mare si lat, poate fi folosit pe post de aeroport. Aeroport mobil chiar. Dresezi un Dobrogeanus bine de tot, il pui in Paris. Avionul decoleaza de pe spatele cainelui. In clipa urmatoare, din doua salturi, Dobrogeanusul ajunge in New York, unde asteapta avionul.
Este cainele care va revolutiona... umanitatea.

Francezii vor dori cu disperare sa-l cumpere. Le spunem ca le oferim exclusivitate daca cumpara 2 milioane de pui de Dobrogeanus in primul transport. Si uite cum dam drumu la 2 milioane de Constanteanus Dobrogeanus in Franta.

Niciun comentariu: