miercuri, 24 decembrie 2008

....

Am aflat multe lucruri interesante. Pacat ca nu mi le aduc aminte. Am sa le enumerez pe scurt, si daca imi aduc aminte si detalii, voi completa.

1. In 2012, nushtu ce pula mea se intampla, da s-ar parea ca ne aliniem cu centrul (galaxiei cred). Mi s-a spus ca va fi multa lumina. S-ar parea ca vreo 3 zile. Totodata, asa cum s-au gandit maiashii, care de fapt erau maiani (civilizatia se numea civilizatie Maiasha, dar omul de rand, este clar ca se numea Maian), vom fi afectati de ... cre ca lumina aia... si ni se va modifica ADN-ul. Imi pare sincer rau ca n-am intrebat si in ce ne vom transforma, ar fi fost foarte interesant

2. Sa luam un om. Oarecare. Sa presupunem ca este inteligent, foarte indemanatic, si MANIAC ( NU MAIAN) . Si ii dam o bucata de plastelina. Oare ce ar face acest maniac indemanatic cu plastelina aceea. Oare ce vor crea mainile lui indemanatice ?
Raspunsuri sincere : Sadu - Un cacat
Ordos - omu ala, cu sigurantza ar batatori pamantul. Eu personal nu am inteles exact, dar s-ar parea ca aici a fost o confuzie, intre maniacul indemanatic si un MANIAN (termen care va fi explicat mai jos)
Mickey - maniacu va lua plastelina si i-ar infigeo-n gat cuiva ca sa-l omoare
Tibi - ................
Axe (eu) - maniacul indemanatic si inteligent, ar face cu mainile lui, care sunt foarte indemanatice, si care ii confera un statut de geniu, o forma din acea plastelina, care forma, privita din orice unghi, de catre orice persoana, ar inspira privitorului o imagine "maniacala" (o imagine de oroare, probabil demoni sau chestii din astea). Ideea functioneaza in acelas mod in care Mona Lisa (vestita pictura), se uita catre tine, din orice unghi ai privi.

Manian - manianul, este un animal, care are 2 picioare, si legate imediat de ele, 2 maini. Adica, fara cap, corp, si alte chestii. Se presupune a fi inrudit cu un membru al dinastiei Maiashe, adica un MAIAN, care in acelash timp era si maniac. De aici rezulta - MANIAN

8 comentarii:

Mickey$$ spunea...

nu are doua maine... pacat ca nu stiu sa desenez, are doua picioare mici si din ele porneste o mana... nu stiu de unde stii tu chestia cu doua maine...

Mickey$$ spunea...

vroiam sa zic maini

Tiberiu-Eduard spunea...

Da ma, vroiam eu sa-l corectez ca intelesesem. Cu alte cuvinte e o mana pe doua picioare, nu? Sau o palma pe doua picioare. Ceva de genul asta, iar picioarele-s mici. A nu se confunda cu maniacul sculptor in plastelina.

P.S. Maianul nu e "manian"? Eu asa intelesesem. Adica vine de la "mana"...

Mickey$$ spunea...

maianul vine de la maiash... manianul e altceva

Tiberiu-Eduard spunea...

Eu in DEX n-am gasit decat "maya" frate. Si adjectiv si substantiv. Un maya, doi maya, un copil maya. Si atat. Maian cica inseamna "mistrie". Se pare ca ne-am inselat... simturile...

Tiberiu-Eduard spunea...

Si "maya" cica mai inseamna iluzie. Paradoxal :)))

Axewear spunea...

Este clar. Este vorba despre iluzia unei mistrii. Sau cine stie, o mistrie iluzionista. Daca facem abstractie de anumite ... chestii din limba romana, am putea spune si ... o iluzie mistrioasa, sau de ce nu mistria unei iluzii.

Deci mayan, manian, toti o iluzie si-o mistrie !

schmidtanu spunea...

poate e iluzia unei mistrii, evident din plastilina pe care o are omul indemanatic