luni, 23 august 2010

Covoare zburatoare, talhari, somalezi, pizza, oameni insuratzi cu chestii ciudate

Lumea imi zice Aladin. Pentru simplul fapt ca stau pe covor. De parca statul pe covor ti-ar conferi un anumit statut. Cum ar fi statutul de Aladin. Acum ma intreb cum ar fi sa poti sa mergi acasa pe covor. Cred ca ar fi misto. Oamenii s-ar intrece care sa-si cumpere un covor mai misto. Mai mare sau mai rapid. Sau mai confortabil. Unora le-ar fi frica sa mearga cu covorul. Nu prea ai stabilitate. Io zic ca ar fi foarte comic. Mi-ar fi si frica. Ce, a vazut careva covoare cu balustrada ? Pai de ce cacat ma tzin. Cred ca tehnologia asta e abia la inceput si mai trebuie lucrat la ea. In primul rand o balustrada mica pe orice covor. Cum ar fi sa intri la unu in casa si sa vezi un covor mare in sufragerie inconjurat de o balustrada rezistenta. Il intrebi mirat : Ce pula mea faci ma cu balustrada aia ? El raspunde mirat de inrebarea ta : Ma tzin de ea cand zbor cu covoru idiotule !


Sun la pizzerie :
- Sarut-mana , vreau si io o pizza.
- De care ?
- Calzone fara ciuperci si masline
- Desigur , dar va costa cu 2 lei mai mult.
- De ce ???
- Pai daca scoatem ciupercile si maslinele este Quatro si ala e mai scump

INCREDIBIL :)))


In constanta nu exista talhari. Aici vine talharu, iti pune cutzitu la gat si zice : -ia de-aici 1000 de euro ca-ti iau gatu. La noi talharii dau bani. Asa e in Constanta.


Cica exista oameni care nu gandesc dintr-un punct normal de vedere. Sunt oameni care gandesc din puctul de vedere al maimutzei nebune la gratii.
Si totusi sunt altzii si mai ciudati. N-ati auzit de ala care s-a casatorit cu o perna ? Este clar ca oamenii se casatoresc cu tot felul de chestii ciudate. Asta pe langa femei.


In somalia, vama pe apa, este facuta dintr-o barca cu motor, cu 10 negri cu banderole rosii la cap, care te iau, te duc in pula cu satelitu si la revedere. Aia sunt vamesii adevarati. Care va.muiesc

Niciun comentariu: